O nama

Kategorija Tvrtka

 

Dream Division Production (Odjel za vizije produkcija) je hrvatska produkcijska kuća za film i video s dugogodišnjim iskustvom i brojnim uspješnim projektima. U našoj produkciji, nastali su kratki i dugometražni igrani filmovi, dokumentarni filmovi, promidžbeni filmovi i glazbena videa. Naši filmovi i projekti su doživjeli međunarodna priznanja i učestvovali su na preko 70 filmskih festivala širom svijeta.

 

Neka od naših područja djelovanja su:

  • Produkcija kratkih i dugometražnih filmova
  • Reklame
  • Promidžbeni filmovi (s posebnim naglaskom na turizam i putovanja)
  • Glazbena videa
  • Profesionalno fotografiranje (eksterijeri i interijeri)
  • Location scouting / traženje lokacija u Hrvatskoj i ostalim zemljama
  • Post-produkcija za filmske i tv projekte
  • Organiziranje filmskih projekcija i događaja na otvorenom

 

Ostvarili smo velik broj nagrađenih turističkih promo filmova i videa. Naši radovi u toj kategoriji su najpopularniji i najgledaniji hrvatski turistički promo filmovi na internetu, a redovito se prikazuju i za vrijeme avionskih letova kompanije Croatia Airlines.
Kao primjer, naš film za Splitsko-dalmatinsku županiju The Heart of Adriatic je osvojio prvu nagradu (za najbolju kratku turističku reklamu) na prestižnom Baku International Tourism Film Festivalu (Baku, Azerbaijan, 2014).

Surađivali smo s institucijama kao što su Europska unija, UNESCO, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije i s mnogim drugima.

 

Do sada smo ostvarili u vlastitoj produkciji tri dugometražna igrana filma, otkupljena od strane uglednog Hollywoodskog prodajnog agenta Adler & Associates Entertainment Inc. Naš novi film Sirene i krikovi je ujedno i prvi hrvatski dugometražni igrani film snimljen u cijelosti u jednom neprekinutom kadru i predstavlja jedan od rijetkih takvih projekata u svijetu.

 

Također smo organizatori i začetnici Dalmatia film festivala, festivala igranog, dokumentarnog i promo filma. Festival je krenuo 2016. godine u gradovima Pirovcu i Omišu, s namjerama daljeg širenja i prerastanja u značajan međunarodni događaj.

 

Trenutno razvijamo nekoliko novih i uzbudljivih projekata za kino i televiziju i u potrazi smo za partnerima i koproducentima. Za sve detalje o ovim projektima i svemu drugome, slobodno nas kontaktirajte!

 

Za dodatne informacije o filmskim produkcijskim uslugama koje nudimo, pogledajte našu promo brošuru:
Dream Division Production Booklet (PDF 34 Mb)

Naše reference (PDF)

Joomla SEF URLs by Artio